TENTANG KAMI

Kakuatan garuda

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. diadegkeun di Shanghai dina bulan Agustus 2015, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu fokus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan produk mesin pertanian sareng asesorisna.

  • tentang Kami

News didatangan konsumén

Kakuatan garuda

Lingkungan anyar, mimiti anyar |EAGLE POWER pindah ka pabrik anyar, buka lalampahan anyar!

Kusabab ngadegna EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis parantos ningkat unggal taun, sareng ...

muka lalampahan anyar2
  • Lingkungan anyar, mimiti anyar |EAGLE POWER pindah ka pabrik anyar, buka lalampahan anyar!

    Kusabab ngadegna EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis geus ngaronjat taun ka taun, sarta pasar geus ngembangna, pabrik aslina geus teu bisa minuhan kabutuhan produksi ayeuna ...

  • News Latihan

    Dina raraga ngaronjatkeun kaahlian staf sarta enrich pangaweruh téori produksi maranéhanana, EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., Ltd. geus ngalaksanakeun latihan kaahlian pikeun sakabéh staffs produksi.Salila latihan, pro ...

  • Bedana Generators Bensin jeung Generators Diesel

    1. Dibandingkeun jeung solar generator set, kinerja kaamanan tina béngsin generator set low kalawan konsumsi bahan bakar tinggi kusabab jenis bahan bakar béda.2. Bensin generator set boga ukuran leutik kalawan beurat hampang, kakuatan na utamana hawa-tiis engine kalawan kakuatan handap sarta gampang pikeun mindahkeun;Kakuatan...

  • Naon Dupi Genset?

    Nalika anjeun mimiti ngajalajah pilihan kakuatan cadangan pikeun bisnis, bumi, atanapi tempat kerja anjeun, sigana anjeun bakal ningali istilah "genset".Naon sabenerna genset?Sareng naon anu dianggo?Dina nutshell, "genset" téh pondok pikeun "generator set".Ieu sering dianggo silih ganti sareng istilah anu langkung akrab, "generator ...