• spanduk

Tentang Kami

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd.

Diadegkeun di Shanghai dina bulan Agustus 2015

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. diadegkeun di Shanghai dina bulan Agustus 2015, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu fokus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan produk mesin pertanian sareng asesorisna.Produk utamana ngawengku mesin solar cai-tiis, mesin solar hawa-tiis, mesin béngsin, generator susunan, jsb Produk utamana dipaké dina cuci emas, pertambangan, crushing, dahar, industri jeung kahirupan sapopoe, jsb Sanggeus taun pangwangunan. jeung pasar Ngalanglang, produk urang geus diékspor ka Asia Tenggara, Afrika, Wétan Tengah, Amérika Kidul jeung nagara sejen tur wewengkon di sakuliah dunya, sarta geus loba muji ku konsumén.

Saprak ngadegna urang, kami geus salawasna percaya jeung maksa aturan operasi hormat tur jujur ​​ka unggal customer, ngumpul elites industri pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk, sangkan Sunan Gunung Djati ngajaga daya saing dina kompetisi pasar galak, lajeng urang tiasa. ngembangkeun langkung gancang sareng stabil.Dina awal taun 2019, anak perusahaan anu pinuh milik, EAGLE POWER MACHINERY (Jingshan) Co., Ltd., diadegkeun di Jingshan, Propinsi Hubei.

Sanggeus sangsara pikeun sababaraha taun, urang geus tumuwuh jadi supplier kualitas luhur well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara.Kalayan pamekaran perusahaan, urang ogé ngagaduhan grup panalungtikan produk profésional sareng tim kontrol kualitas.Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal pinuh komitmen ka nyadiakeun susunan rojongan teknis na kualitas luhur sanggeus-jualan jasa ka konsumén anyar jeung heubeul urang di imah jeung di mancanagara.

Prinsip Layanan Kami

Kasatiaan, Tanggung Jawab, Efisiensi, Kerjasama, Syukur!

Jalan Pangwangunan

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. diadegkeun di Shanghai dina bulan Agustus 2015

EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD didirikan di Hubei, Jingshan dina Januari 2019.

EAGLE POWER cabang Jingshan parantos nampi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 dina bulan Agustus 2019.

Kualitas sareng kasalametan set generator kami parantos nampi sertifikasi CE Uni Éropa dina Oktober 2019.

Hubei EAGLE POWER International Trade Co., Ltd. diadegkeun dina April 2020.

TAUN
Urang diadegkeun
DI SHANGHAI 2015
+
KARYAWAN
Kakuatan garuda
Pagawé
+
méter pasagi
AREA GUDANG
(JINGSHAN)
+
USD
MODAL kadaptar
(JINGSHAN)
budaya perusahaan
pasar
pasar1