• spanduk

DIESEL ALUMINIUM POMPA cai SET

Katerangan pondok:

Beurat hampang sareng desain kompak pangropéa Gampang, ngan cabut baud pikeun clan jero casing.

Meet rupa-rupa aplikasi gandeng ku hawa tiis mesin solar.

Mangpaat: Tatanén sareng bumi.


Rincian produk

Tag produk

1. kakuatan kuat: crankshaft sakabéh unit solar boga stiffness badag, kakuatan tinggi jeung efisiensi transmisi tinggi torsi.
2.Téknologi canggih: panggunaan téknologi canggih internasional sareng awak jinis gantry, bantalan geser, cooler piring fin, penukar panas anu dipasang, saringan minyak usaha Rotary sareng sistem pendinginan ganda.
3.Ekinerja xcellent: haseup, indéks noise pikeun ngahontal produk unggulan nasional, konsumsi bahan bakar leuwih handap tina standar nasional produk unggulan 2.1g / KW.h luhur.
4.Hgelar igh of automation: kalawan otomatis, manual jeung lepat timer mariksa fungsi, sakabeh proses ngawas kaayaan gawé, bisa mulangkeun gagalna fungsi balikan deui otomatis, pre-lubrication otomatis, pre-pemanasan, nyieun parabot ngamimitian leuwih aman tur dipercaya;Kalawan kadali jauh kamar kontrol sentral jeung fungsi kadali jauh, ogé bisa mibanda sambungan beus sawah (fungsi pilihan).Batré nganggo muatan ngambang otomatis (arus konstan, tegangan konstan, muatan trickle) pikeun mastikeun yén batréna aya dina kaayaan sayaga iraha waé.
5. Gampang ngagunakeun: dilengkepan instrumentation jauh, nurutkeun kudu disambungkeun ka puseur kontrol, instalasi, pamakéan, pangropéa merenah.

Wengkuan aplikasi

MODEL GENSET

YC50P

YC80P

YC100P

SUNCTION/DISCHARGE PORT DIA (mm)

50 (2")

80 (3")

100 (4")

KAPASITAS MAKS (m³/ jam)

22

30

40

MAX.HEAD(m)

15

13

16

MAX. SUNCTION HEAD (m)

7

MODÉL MESIN

YC173F(E)

YC178F(E)

YC186FA(E)

MESIN CONT.OUTPUT (kw)

2.8

4.0

6.3

LAJU MESIN (rpm)

3600

SISTEM MULAI

RECOIL START ATAWA ELECTRICAL START

Pindahan Mesin (cc)

246

296

418

KAPASITAS TANGKI BAHAN BAKAR (L)

2.5

3.5

5.5

UKURAN: L * W * H (mm)

510*420*545

580*470*575

665*500*625

BEURAT BERSIH (kg)

38

49

62.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk