• spanduk

KAMA TIPE kelas luhur mesin diesel hawa-tiis

Katerangan pondok:

Kakuatan anu kuat, émisi rendah, pangropéa saderhana, Nyadiakeun 3 nepi ka 22 Horsepower pikeun generator set & pompa cai & tiller & mesin konstruksi & mesin pertanian & alat-alat kehutanan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Inténsitas tinggi, kakuatan tinggi sareng konsumsi bahan bakar rendah nyalametkeun anjeun hariwang, usaha sareng artos.
2.Sistim cooling hawa kapaksa Eddy ayeuna boga dissipation panas kuat, operasi leuwih langgeng tur stabil, sarta teu perlu nambahkeun cai.Éta cocog pikeun gurun sareng tempat-tempat sanés anu kakurangan cai.
3.Sistim suluh suntik langsung, atomization alus, konsumsi bahan bakar low jeung suntik suluh leuwih pas waktuna.
4. Cecekelan régulasi laju anu dimanusiakeun tiasa mendakan laju naon waé, sareng dilengkepan ku pangkalan kabel throttle, anu tiasa masang kabel throttle upami diperyogikeun.
5. Kotak alloy aluminium, strengthened sarta thickened, dissipation panas gancang, suhu minyak lemah sareng beurat hampang.

MODEL

YC173F(E)

YC178F(E)

YC186FA(E)

YC188FA(E)

YC192FA(E)

JENIS MESIN

Silinder tunggal, Vertikal, 4 tak, mesin solar hawa-tiis, suntik langsung

BORE*STROKE (mm)

73*59

78*62

86*72

88*75

92*75

Pindahkeun (L)

0.246

0.296

0.418

0.456

0.498

RASIO komprési

20:1

20:1

20:1

20:1

20:1

kakuatan dipeunteun (kw)

2.5

2.8

3.7

4.0

5.7

6.3

6.6

7.3

9.0

9.5

Kakuatan dipeunteun (hp)

3.5

3.8

5.0

5.5

7.8

8.6

9.0

10.0

12.0

13.0

LAJU MESIN (rpm)

3000

3600

3000

3600

3000

3600

3000

3600

3000

3600

SISTEM MULAI

RECOIL START ATAWA ELECTRICAL START

JENIS MINYAK LUBE

SAE10W-30,SAE15W-40 ATAU CD GRADE (luhureun)

JENIS suluh

DIESEL(0#Usum panas,-10#Usum tiis)

Konsumsi BBM / laju dipeunteun

g/(kw.h)/r/min

≤280,2/3000

≤276,1/3000

≤275,1/3000

≤274/3000

≤275/3000

≤288.3/3600

≤285.6/3600

≤281,5/3600

≤279/3600

≤280/3600

KAPASITAS Tangki BBM (L)

2.5

3.5

5.5

5.5

5.5

KAPASITAS LUBE (L)

0.75

1.1

1.65

1.65

2.2

DIMENSI JUMLAH: L * W * H (mm)

420*380*470

385*420*450

420*460*495

422*480*530

455*500*550

beurat garing (kg)

28 (MULAI MULAI)

33 (MULAI MULAI)

47 (MULAI MULAI)

52 (MULAI MULAI)

57 (MULAI MULAI)

32 (MULAI ELEKTRIK)

38 (MULAI LISTRIK)

52 (MULAI LISTRIK)

57 (MULAI ELEKTRIK)

62(MULAI ELEKTRIK)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk