• spanduk

Eagle kakuatan-2021 Xinjiang Mesin Pertanian Expo

Tanggal 13 Juli 2021, Expo Mesin Pertanian Xinjiang suksés ditutup di Urumqi Xinjiang International Convention and Exhibition Center.Skala paméran ieu unprecedented.The 50000 ㎡ aula paméran dikumpulkeun leuwih ti 400 exhibitors ti sakuliah nagara jeung paméran leuwih ti 10000 sét / sét produk parabot, sarta narima leuwih ti 40000 datang.

Eagle kakuatan-2021 Xinjiang Mesin Pertanian Expo1

Dina kapamimpinan ti wakil umum manajer parusahaan jeung lulugu insinyur, Eagle kakuatan dibawa runtuyan produk unggulan kayaning panganyarna solar generator set, pompa cai jeung kakuatan solar ka pameran;Kalawan tingkat téknis exquisite jeung-tingkat tinggi katerangan dina situs, loba padagang Cina jeung asing geus dieureunkeun pikeun lalajo, konsultasi jeung negotiate;Aya ogé loba masalah teknis aranjeunna geus encountered sateuacan.Ngaliwatan pangaweruh teknis jeung katerangan insinyur urang, aranjeunna geus sampurna direngsekeun masalah.Seueur palanggan anu wareg pisan, sareng seueur palanggan parantos ngahontal niat mésér dina situs.

Eagle kakuatan-2021 Xinjiang Mesin Pertanian Expo2

Dina paméran ieu, sagala parabot Eagle kakuatan milu dijual, sarta kami ogé dibawa balik loba pendapat berharga ti pamaké tungtung jeung babaturan dealer.Kakuatan garuda parantos ngajantenkeun perbaikan jangka panjang sareng Optimasi dina produksi sareng desain kakuatan solar sareng set generator solar dina taun-taun ayeuna, sareng gaduh akumulasi merek anu tangtu sareng pamekaran ajeg.Nanging, urang terang yén "aya jalan anu panjang", sareng urang bakal teras-terasan ningkatkeun sistem manajemen sareng syarat desain produksi, sareng nyiptakeun langkung seueur produk kualitas luhur pikeun ngalayanan seuseueurna pangguna sareng réréncangan.

2021 Cina Pameran Mesin Pertanian Internasional bakal dilaksanakeun di Pusat Pameran Internasional Qingdao Dunya Expo Kota ti 26 Oktober nepi ka 28 Oktober. Kakuatan Eagle, salaku exhibitor, bakal hadir dina waktu.Jumlah stan: n5024b.Pamaké sareng réréncangan wilujeng sumping nganjang, konsultasi sareng pesenan.

Eagle kakuatan-2021 Xinjiang Mesin Pertanian Expo3

waktos pos: Sep-02-2021