• spanduk

Lingkungan anyar, mimiti anyar |EAGLE POWER pindah ka pabrik anyar, buka lalampahan anyar!

muka lalampahan anyar1

Saprak ngadegna EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis geus ngaronjat unggal taun, sarta pasar geus ngembangna, pabrik aslina geus teu bisa minuhan kaperluan produksi ayeuna.Dina raraga minuhan kaperluan ngembangkeun gancang parusahaan urang, pikeun ngawujudkeun ékspansi sakabéh jeung transformasi perusahaan, sarta pikeun comprehensively ningkatkeun gambar brand, parusahaan urang geus dimimitian rencana intensif, desain, transformasi jeung relokasi.

muka lalampahan anyar2
muka lalampahan anyar3
muka lalampahan anyar4

Dina prosés relokasi ieu, sadaya staf EAGLE POWER MACHINERY ngalaksanakeun "ngungkulan kasusah, silih bantosan, ngahiji salaku hiji" sumanget, kalayan ngan ukur satengah bulan, ngalaksanakeun jalur produksi bengkel, fasilitas ngabentuk set lengkep alat, bahan. sarta tanaga pindah, réngsé situs relokasi ngabersihan up dina waktos anu sareng, gancang ngawangun pabrik anyar nepi ka standar.

muka lalampahan anyar5
muka lalampahan anyar6
muka lalampahan anyar7

Relokasi pabrik mangrupikeun tonggak énggal dina sajarah pangembangan EAGLE POWER MACHINERY.Pabrik anyar diwangun ku bengkel mesin grand sareng bengkel suku cadang.Gedong perkantoran sareng asrama nuju didamel.Jangkungna bengkel lega sareng terang, anu tiasa nyumponan sagala jinis syarat produksi.

muka lalampahan anyar8
muka lalampahan anyar10

Ayeuna, EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD.tutuwuhan anyar geus dasarna diasupkeun kaayaan produksi normal, bakal nyanghareupan mangsa nu bakal datang jeung sikep anyar jeung sarat luhur, sakuliah tantangan anyar, nuju puncak anyar!

muka lalampahan anyar10

waktos pos: Oct-28-2022