• spanduk

Aturan operasi kaamanan pikeun set generator solar

1.Pikeun generator anu didamel ku mesin solar, operasi mesinna kedah dilaksanakeun saluyu sareng katangtuan anu relevan ngeunaan mesin durukan internal.

2.Sateuacan ngamimitian generator, pariksa taliti naha wiring unggal bagian bener, naha bagian nyambungkeun anu teguh, naha sikat téh normal, naha tekanan meets sarat, sarta naha kawat grounding téh alus.

3.Sateuacan ngamimitian, nempatkeun nilai résistansi tina rheostat éksitasi dina posisi maksimum, pegatkeun sambungan switch kaluaran, sarta generator set kalawan clutch wajib megatkeun sambungan clutch nu.Mimitian mesin solar tanpa beban sareng ngajalankeun lancar sateuacan ngamimitian generator.

4.Saatos generator dimimitian ngajalankeun, nengetan naha aya noise mékanis, Geter abnormal, jsb Lamun kondisi normal, ngaluyukeun generator ka laju dipeunteun, ngaluyukeun tegangan kana nilai dipeunteun, lajeng nutup switch kaluaran ka kakuatan luar.Bebanna bakal dironjatkeun saeutik demi saeutik pikeun narékahan pikeun kasaimbangan tilu fase.

Kumaha carana milih pasar generator solar cocog2

5.Kabéh generator siap pikeun operasi paralel kudu geus diasupkeun operasi normal sarta stabil.

6.Saatos nampi sinyal "siap pikeun sambungan paralel", saluyukeun laju mesin solar dumasar kana sadaya alat, sareng hurungkeun dina waktos sinkronisasi.

7.Salila operasi generator nu, nengetan deukeut sora mesin jeung niténan naha indikasi rupa instrumen aya dina rentang normal.Pariksa naha bagian operasi normal jeung naha naékna hawa generator teuing tinggi.Jeung nyieun rékaman operasi.

8.Salila shutdown, mimiti ngurangan beban, balikkeun rheostat éksitasi pikeun ngaleutikan tegangan, lajeng neukteuk off saklar dina runtuyan, sarta tungtungna ngeureunkeun mesin solar.

Kumaha carana milih pasar generator solar cocog3

9.Pikeun generator mobile, underframe kudu diparkir dina yayasan stabil saméméh pamakéan, sarta eta teu diwenangkeun pikeun mindahkeun salila operasi.

10.Nalika generator dijalankeun, sanajan teu gumbira, eta bakal dianggap boga tegangan.Dilarang dianggo dina garis kaluar tina generator puteran, toél rotor atawa ngabersihan ku leungeun.Generator dina operasi teu kudu ditutupan ku kanvas.

11.Saatos generator ieu overhauled, taliti pariksa naha aya parabot, bahan jeung sundries séjén antara rotor na stator slot ulah ngaruksak generator salila operasi.

12.Sadaya alat-alat listrik di kamar mesin kedah didasarkeun sacara dipercaya.

13.Dilarang tumpukan barang-barang, inflammables sareng bahan peledak di kamar mesin.Iwal ti tanaga anu ditugaskeun, teu aya tanaga anu diidinan asup tanpa idin.

14.Kamarna kedah dilengkepan ku alat-alat panyawat seuneu anu diperyogikeun.Dina hal kacilakaan seuneu, transmisi kakuatan kudu dieureunkeun geuwat, generator nu bakal dipareuman, sarta seuneu bakal dipadamkeun ku karbon dioksida atawa karbon tetraklorida extinguisher seuneu.


waktos pos: Sep-09-2021