• spanduk

News Latihan

Dina raraga ngaronjatkeun kaahlian staf sarta enrich pangaweruh téori produksi maranéhanana, EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., Ltd. geus ngalaksanakeun latihan kaahlian pikeun sakabéh staffs produksi.

Warta Latihan1

Salila palatihan, manajer produksi ngajelaskeun sacara rinci prinsip kerja mesin solar hawa-tiis sareng pertimbangan instalasi, sareng ngalaksanakeun demonstrasi operasi lapangan pikeun sababaraha bagian khusus, ngajantenkeun staf énggal gaduh pangaweruh sareng pamahaman langkung seueur ngeunaan mesin solar hawa-tiis, sareng aranjeunna gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan syarat kaamanan dasar tina prosés pamasangan mesin solar.Dina waktu nu sarua, ngaliwatan wangun patarosan, hayu sakabeh karyawan ngumpulkeun sarta deepen pangaweruh, sarta sadar kurangna sorangan pangaweruh kaahlian, dina ulikan hareup jeung karya kalawan udagan.

Warta Latihan2
Warta Latihan3
Warta Latihan4

Pausahaan urang organizes latihan kaahlian relevan ti jaman ka jaman, nu teu ngan ngaronjatkeun pangabisa kaahlian staf urang, tapi ogé promotes kamampuhan staf urang pikeun manggihan tur ngajawab masalah dina prosés pembelajaran kontinyu, ku kituna pikeun ngaronjatkeun diri jeung nyieun aranjeunna leuwih nyaman di maranéhna. karya hareup.

Warta Latihan5

waktos pos: Oct-28-2022