• spanduk

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET

Katerangan pondok:

5KW / 220V kakuatan kuat, Keur cocog pikeun pamakéan kulawarga, hawa-tiis mesin solar silinder tunggal, suluh-efisien, Low noise, Gampang move, Teguh tur nice konfigurasi sarta output kuat.


Rincian produk

Tag produk

Mobile solar generator set disebut oge stasiun kakuatan mobile, desain na unik, mobilitas tinggi, low puseur gravitasi, kaamanan ngerem, manufaktur alus teuing, penampilan geulis, ciri na diwanohkeun saperti kieu:

1. Pigura trailer of mobile solar generator set ieu dilas ku slot beam, kalawan Pilihan lumrah tina titik, kakuatan tinggi na rigidity alus;Dina waktu nu sarua dilengkepan struktur gantung spring daun.

2. trailer The adopts jangkungna adjustable pigura tipe traction, cocog pikeun sagala jinis traktor jangkungna;Lempeng-liwat as dilas kalawan tube baja sirkular, struktur kompak, aman tur dipercaya.

3.Opat juru pigura dilengkepan alat rojongan mékanis, nu dilengkepan marake inersia, ngerem parkir jeung ngerem darurat pikeun mastikeun kasalametan unit dina sagala rupa kaayaan.Tungtung hareup pigura disadiakeun kalawan kabayang ngarojong, nu boga fungsi bearing beban nangtung tina Unit sarta ogé boga fungsi guiding.

4. Sakabeh kandaraan ieu dilengkepan steering jeung marake indikator, dina waktos anu sareng dilengkepan taillight colokan baku.Séri sét generator solar sélulér ngagaduhan rupa-rupa struktur sareng fungsi: push leungeun, roda tilu, roda opat, pembangkit listrik mobil, pembangkit listrik trailer, pembangkit listrik bising mobile, pembangkit listrik wadah mobile, kendaraan rékayasa listrik, jsb.

Genep léngkah panyalindungan stereoscopic
jero sistem panyalindungan langkung léngkah, aman dianggo, calakan ngahasilkeun kalayan hariwang gratis

DIESEL tuang Beusi cai pompa-05

Ningkatkeun insulasi sora katun-bukti sora
Di jero multi-lapisan sora-bukti katun dikurilingan insulasi sora nyaman jeung aman

DIESEL tuang Beusi cai pompa-04

Tangki bahan beuleum 16L langkung ageung, daya tahan anu ageung
Teu perlu nambahkeun suluh remen, daya tahan badag leuwih stabil, pikeun mastikeun kabutuhan Anjeun iraha wae

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET0106

Langkung Lapisan Protection Dina bungkusan
Papan kayu;palastik Packing Beubeur
karton;Dasar Dikuatkeun

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET0107

Kumaha carana ngitung kaluaran generator?

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET0103

Pamakéan umum alat listrik
Anjeun tiasa ngamuat salaku kaluaran anu dipeunteun tina alat-alat listrik (sapertos bohlam lampu, tv)
Catetan: upami nganggo lampu anu dipimpin, mangga ngahubungi kami (sababaraha gelombang anu dipingpin béda sareng set generator anu béda.)

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET0104

Perkakas listrik kalayan pemanasan
Anjeun tiasa ngamuat 1.3 kali salaku kaluaran anu dipeunteun tina alat anu dipanaskeun (sapertos kompor induksi, ketel, oven microwave, oven jsb)

Sora-buktina jeung MOVEABLE DIESEL GENSET0105

panerapan listrik kalawan kelas perceptual
Anjeun tiasa ngamuat 2.2-2.5 kali salaku kaluaran anu dipeunteun tina panerapan ieu kalayan kelas persépsi (sapertos AC, pompa, kulkas, mesin ngagoreng és, mesin és krim jsb)
Anjeun tiasa ngamuat 3 kali dina kompresor hawa, pompa sumur jero, bango jsb.

Parameter

MODEL

YC6700T / T3

YC7500T/T3

YC8500T / T3

Frékuénsi dipeunteun (hz)

50

60

50

60

50

60

Kaluaran dipeunteun (kw)

4.8

5.0

5.2

5.7

7.0

7.5

MAX. OUTPUT (kw)

5.2

5.5

5.7

6.2

7.5

8.0

TEGANGAN RETED (V)

110/220  120/240  220/240  380/220V  400/230V

MODEL

YC186FAE

YC188FAE

YC192FE

JENIS MESIN

Silinder tunggal, Vertikal, 4 tak, mesin solar hawa-tiis, suntik langsung

BORE*STROKE (mm)

86*72

88*75

92*75

PILIHAN (L)

0.418

0.456

0.498

Kakuatan dipeunteun KW (r / mnt)

5.7

6.3

6.6

7.3

9.0

9.5

KAPASITAS LUBE (L)

1.65

1.65

2.2

SISTEM MULAI

ELEKTRIK ngamimitian

KONSUMSI BAHAN BAKAR (g/kw.h)

275.1

281.5

274

279

275

280

ALTERNATOR

 

FASE NO.

TAHAP TUNGGAL / TIGA TAHAP

FAKTOR DAYA (COSΦ)

1.0/0.8

JENIS PANEL

 

OUTPUT RECEPTACLE

ANTI LOOSENING ATAWA TIPE Éropa

DC OUTPUT(VA)

12V / 8.3A

GENSET

 

KAPASITAS Tangki BBM(L)

16

16

16

JENIS STRUKTUR

SUPER JEmpé

BISING(dB/7m)

66

DIMENSI JUMLAH: L * W * H (mm)

935*555*760

935*555*760

935*555*760

beurat garing (kg)

165

170

225


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami