• spanduk

Diesel DIESEL TEKANAN TINGGI Beusi Tuang Beusi Set Pompa Cai

Katerangan pondok:

kakuatan mimiti merenah, operasi stabil, Geter leutik, konsumsi bahan bakar low, volume leutik, struktur kompak, stabilitas jeung reliabilitas.Fungsi sealing na leuwih luhur ti nu numput centrifugal biasa, sarta cai dina cangkang pompa moal emptied aktip sanggeus motor dipareuman.Motor ngajalankeun turbin pikeun muterkeun dina laju luhur, nu gancang ngabentuk tekanan négatip (vakum) dina pompa nu.Tekanan atmosfir dipaké pikeun ngaronjatkeun tekanan cai kana cangkang pompa lajeng sirah centrifugal.


Rincian produk

Tag produk

Pausahaan urang ngahasilkeun set pompa kalayan sagala engine solar kawentar salaku kakuatan, ngaliwatan produsén profésional ngahasilkeun, gandeng elastis tinggi atawa gandeng diafragma jeung pompa cai disambungkeun langsung, saprak peluncuran modul kontrol LCD ngawujudkeun kontrol otomatis tina grup pompa.Bisa dilengkepan sirah béda jeung aliran pompa cai pikeun konsumén pikeun milih nurutkeun pangabutuh béda.

Fitur séri pompa séntrifugal ganda nyeuseup:
Cangkang pompa gampang dibuka sareng dibongkar, sareng gampang dipariksa.Nalika bagian kudu diganti, puseur alignment awak pompa na inlet na outlet pipa moal kapangaruhan.
Desain nyeuseup dual boga kinerja nyeuseup alus teuing, mastikeun rentang nyeuseup tinggi sanajan dina operasi aliran tinggi.Pompa segel aci tiasa non - cooling packing segel atawa non - cooling raray tunggal non - kasaimbangan segel mékanis.SPompa centrifugal nyeuseup ganda-tahap nyaéta pompa kasus pamisah horisontal énggal-énergi, kimia sareng sipat fisik pikeun nganteurkeun cai atanapi cair sanés anu sami sareng cai, numutkeun sarat pangguna, ku cara ngarobih struktur pompa sareng bahan anu tiasa dianggo pikeun ngangkut. leuwih cai atawa leutak keusik sagala jinis cairan corrosive, runtuyan ieu pompa dipaké di pabrik, tambang, suplai cai kota jeung drainase, pembangkit listrik, irigasi lahan pertanian jeung drainase, sarta sagala rupa proyék conservancy cai.

Eagle Power, Ningkatkeun Téhnologi hawa-tiis

Eagle Power, kuat Jeung Stabil
Énergi-efisien, Surging Power
Awak Mesin alloy, awét Salaku Anyar
Protéksi calakan, Aman sareng Simpen Gratis
Hemat BBM Jeung Konservasi Énergi, Kuat Jeung Awét
Konservasi Énergi Jeung Konsumsi Lemah, Ékonomi Jeung Praktis

Eagle Power Logo ekslusif
Eagle Power ekslusif Nozzle
Eagle Power Engine Awak Code
Eagle Power Kaamanan Code

DIESEL tuang Beusi pompa cai

Wengkuan aplikasi

1. tekanan ultra luhur, aliran badag, angkat nyeuseup tinggi na noise low;Cai mibanda fungsi timer priming stabil sarta speed timer priming pisan gancang.
2.Dijieunna tina bahan tahan korosi sareng ngagaduhan fungsi tahan asam, alkali sareng korosi.Operasi stabil, idling sareng umur panjang.
3. workmanship exquisite, ukuranana leutik, beurat lampu, fungsi stabil sarta instalasi merenah;kualitas dipercaya jeung hirup layanan panjang.

MODEL

2*2

3*3

4*4

INLET / UKURAN (mm)

50

80

100

UKURAN OUTLET (mm)

50

80

100

KAPASITAS MAKS (m³/ jam)

30

35

40

42

105

120

MAX.HEAD(m)

68

82

75

90

45

50

IMPELLER (mm)

175

198

188

208

150

170

MESIN CONT.OUTPUT (kw)

4/5.5

6.7/10

6.7/10

9/13

9/13

17/23

MODÉL MESIN

178F

186FA

186FA

192F

192F

192F

Beurat Net (kg)

42

42

58

58

68

68

UKURAN: L * W * H(mm

580*490*570

580*490*630

580*490*630


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk