• spanduk

Super jempé DIESEL industri generator set

Katerangan pondok:

30KW / 380V kakuatan kuat, Cai-cooling solar mesin opat silinder, dissipation panas efisien, kaluaran stabil, Sistim régulasi speed kontrol éléktronik, kakuatan Strong, struktur teguh, Sora-buktina, Ieu cocog pisan pikeun pamakéan konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. 100% tambaga brushless motor, konduktivitas alus teuing jeung leungitna low;Kabéh tambaga boga résistansi suhu luhur, titik lebur tinggi, kaluaran stabil sarta kakuatan cukup.
2. Generasi kakuatan éksitasi diri, generator ngadopsi magnet permanén pikeun mastikeun yén motor henteu kaleungitan éksitasi sareng ngahasilkeun kakuatan pikeun waktos anu lami.
3.Sistim calakan ATS otomatis nyadar nu ngamimitian otomatis tur shutdown tina generator set, switching otomatis, pangiriman titik otomatis, ngawaskeun data sarta panyalindungan alarem, sarta nyadar "unattended".
4.Inlet hawa sisi sareng sistem knalpot dilengkepan panutup pituduh hawa dina hiji sisi kotak.Hawa knalpot ngaluarkeun gas ngaliwatan slot pituduh hawa pikeun ngirangan sora knalpot unit sareng ngabalikeun pasir sareng lebu.Sababaraha saluran inlet hawa sareng saluran knalpot mastikeun kakuatan unit anu cekap.
5. Pamutahiran sepi, hirup noise low, sarta salajengna ngarasakeun lingkungan nyaman tina hawa seger.

Generator Diesel

Modél

YC-20GF3

YC-30GF3

Frékuénsi dipeunteun (hz)

50/60HZ

50/60HZ

Kaluaran dipeunteun (kw/kva)

20/25

30/37.5

Daya kaluaran sayaga (kw/kva)

21.5/27

33/41.25

tegangan dipeunteun (V)

380

380

Modél mesin

K4100D

N4105D

Jenis mesin

Opat silinder, nangtung, 4 stroke, mesin solar cai tiis

Opat silinder, nangtung, 4 stroke, mesin solar cai tiis

Laju mesin

1500 rpm

1500 rpm

Pindahkeun (L)

2.224

2.3

Sistem ngamimitian

Mimitian listrik

Mimitian listrik

Fase No.

Tilu fase

Tilu fase

Faktor kakuatan

0.8

0.8

Jenis alternator

tilu fase (tanpa sikat)

tilu fase (tanpa sikat)

Kadali tegangan

AVR

AVR

Kapasitas tanki bahan beuleum

Sahenteuna 8 jam

Sahenteuna 8 jam

Tipe struktur

Jempé

Jempé

Bore*stroke (mm)

100*115

105*115

Diménsi (mm)

2000*900*1200

2150*900*1200

beurat garing (kg)

850

900

Diesel Generator Set Pilarian Table

5-10kVA

11-15kVA

16-20KVA

21-30KVA

31-40kVA

41-60kVA

61-80kVA

81-100kVA

101-120kVA

121-150kVA

151-200kVA

201-300kVA

Cummins

Perkins

Yuchai

Weichai

Mitsubishi

Kubota

Lovol

Volvo Penta

Ricardo

Doosan

Yangdong

Quanchai

Pikeun langkung rinci, punten ulah ragu taros Kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami